El formigó polit, la nova tendència en paviments

Publicado: jueves, 30 mayo, 2019


El terra de formigó polit s’està posant de moda, i no només per un preu molt menor a altres possibilitats de paviments. Ara com ara aquesta tècnica permet dur a terme multitud de variants, ja siguin en paviments d’exteriors i interiors.

Tradicionalment, aquest tipus de pisos de formigó polit s’ha col·locat en grans fàbriques o naus industrials, per la seva gran resistència. Però actualment ja s’està incorporant als projectes d’edificis, oficines i residències de disseny. Les noves tendències en construccions incorporen el sòl de formigó polit com a signe de modernitat i personalitat.

Resistència, durabilitat i nul manteniment són els seus tres principals característiques d’aquesta nova tendència que ja ha sobrepassat l’àmbit de les naus industrials.

A més, el preu del formigó polit és un altre element atractiu. Són moltes les empreses que ofereixen aquest servei i els preus que manegen varien segons els seus acabats i matèries primeres. Però el cert és que és una de les opcions més econòmiques del mercat; i com més metres quadrats siguin necessaris cobrir, més es notarà la diferència a pagar respecte a altres opcions de pavimentació.

El formigó polit va acompanyat d’un tractament impermeabilitzant i un encerat brillant o mat, a més d’altres opcions. El manteniment és tan senzill que per a la seva neteja només n’hi haurà prou fer servir aigua i sabó.

Volver a noticias