• caenes
DUINSA
C/Mataró, 29-31, 3r C
08403 Granollers
Barcelona
93 846 68 19

EXPERTS EN CONSTRUCCIÓ INDUSTRIAL

Farmacèutica

A Duinsa hem desenvolupat nombrosos projectes per a empreses capdavanteres dins del sector farmacèutic. Entre els clients d’aquest sector, destaquen les empreses Grupo Grífols, Laboratorios Almirall o Laboratorios Dr. Esteve, per a qui hem portat a terme la construcció de plantes de producció, noves oficines o ampliació de laboratoris, entre algunes de les obres realitzades..

Química

Són nombroses les empreses enmarcades dins del sector químic que han dipositat la seva màxima confiança en l’equip de Duinsa. Per a empreses com Reckitt Benckiser España o Droiban SA, hem portat a terme diferents projectes, com per exemple la construcció de noves plantes i ampliacions, i la reparació d’alguns espais.

Alimentació

Dins del sector de l’alimentació, empreses capdavanteres com Europastry SA o Sunny Delight España han confiat també en Duinsa per portar a terme alguns dels seus projectes d’ampliació d’espais industrials. Per exemple, per a aquestes empreses hem portat a terme projectes d’ampliació de magatzems o la creació de noves plantes.

Altres

A banda dels sectors farmacèutics, químic i alimentari, a Duinsa també hem portat a terme projectes per a empreses d’altres àmbits. Per exemple, per a Cofac Ferreteros Asociados i el Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona, hem desenvolupat obres com la construcció de naus de magatzem i de nous espais destinats a oficines.

VEURE EL NOSTRE VIDEO CORPORATIU