• Email: info@duinsa.es
  • Telèfon: (+34) 93 846 68 19

EXPERTS EN CONSTRUCCIÓ INDUSTRIAL

Empresa

Solidesa i experiència situen actualment a Duinsa com una empresa de referència dins del sector de la construcció. Des de 1981, centrem la nostra activitat en l’estudi, desenvolupament i realització d’obres o treballs d’infraestructura, tant de nova construcció com remodelació, rehabilitació o renovació de les existents, especialment en el sector industrial.

Coneixer més

Som experts

Projectes sector farmacèutic

A Duinsa hem desenvolupat nombrosos projectes per a empreses capdavanteres dins del sector farmacèutic. Entre els clients d’aquest sector, destaquen les empreses Grupo Grífols, Laboratorios Almirall o Laboratorios Dr. Esteve, per a qui hem portat a terme la construcció de plantes de producció, noves oficines o ampliació de laboratoris, entre algunes de les obres realitzades..

ver proyectos

Projectes sector químic

Són nombroses les empreses enmarcades dins del sector químic que han dipositat la seva màxima confiança en l’equip de Duinsa. Per a empreses com Reckitt Benckiser España o Droiban SA, hem portat a terme diferents projectes, com per exemple la construcció de noves plantes i ampliacions, i la reparació d’alguns espais.

ver proyectos

Projectes sector alimentació

Dins del sector de l’alimentació, empreses capdavanteres com Europastry SA o Sunny Delight España han confiat també en Duinsa per portar a terme alguns dels seus projectes d’ampliació d’espais industrials. Per exemple, per a aquestes empreses hem portat a terme projectes d’ampliació de magatzems o la creació de noves plantes.

ver proyectos

Projectes altres sectors

A banda dels sectors farmacèutics, químic i alimentari, a Duinsa també hem portat a terme projectes per a empreses d’altres àmbits. Per exemple, per a Cofac Ferreteros Asociados i el Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona, hem desenvolupat obres com la construcció de naus de magatzem i de nous espais destinats a oficines.

ver proyectos
Respecte amb el medi ambient
SABER-NE MÉS

Notícies & Actualitat

Veure totes les notícies