• caenes
DUINSA
C/Mataró, 29-31, 3r C
08403 Granollers
Barcelona
93 846 68 19

Coneix Duinsa

Construcció Industrial a Granollers

Solidesa i experiència situen actualment a Duinsa com una empresa de referència dins del sector de la construcció. Des de 1981, centrem la nostra activitat en l’estudi, desenvolupament i realització d’obres o treballs d’infraestructura, tant de nova construcció com remodelació, rehabilitació o renovació de les existents, especialment en el sector industrial.

Duinsa es regeix per una filosofia empresarial els valors principals de la qual són la professionalitat i responsabilitat. Portem a terme la nostra activitat amb l’ús de les tècniques i sistemes constructius més avançats, complint rigurosament amb els terminis d’execució convinguts. A més, comptem amb un equip humà constituït per professionals del sector, que donen resposta de forma ràpida i eficaç a les diferents necessitats dels projectes que executem.

Amb l’objectiu que els nostres clients dipositin la seva màxima confiança en el nostre treball, oferim un servei a mida. A Duinsa presentem aquelles solucions més adequades en funció dels requeriments de cada projecte, amb el fi d’assolir un resultat final plenament satisfactori.

Respecte amb el medi ambient

El respecte pel medi ambient és un dels pilars fonamentals de la nostra filosofia empresarial. Per aquesta raó, des dels nostres inicis a Duinsa emprem les tècniques i processos més adequats i portem a terme l´ús d´àrids reciclats en els nostres projectes. A més, realitzem periòdicament l´actualizació dels nous certificats de qualitat ISO (actualment estem treballant per a l´obtenció del certificat ISO 14001), i tenim implantats programes de formació en gestió de residus per als nostres treballadors.