Ogun, la ‘start-up’ de Barcelona que digitalitza la construcció

Publicat: Dilluns, 18 novembre, 2019


La coordinació d’una obra pot ser un caos. I què dir dels contratemps. La start-up Ogun Construction Technologies ha posat la tecnologia a el servei de la gestió de projectes perquè aquestes problemàtiques siguin cosa de el passat.

Aquesta start-up amb seu a Barcelona disposa d’una eina de planificació i gestió d’obres que connecta les tasques i activitats dels projectes constructius amb els seus proveïdors corresponents, tant de serveis com de materials, aunándolo tot en un mateix lloc.

S’adreça a constructores, industrials i proveïdors, per gestionar les seves obres i comandes de manera més fàcil i eficient. Grans firmes de sector com Celsa, Dragados o la britànica A J Morrisroe ja han confiat en ella.

Ogun va néixer en el si de l’empresa Celsa i va veure la llum al gener de l’2019 gràcies a una injecció de capital d’un milió d’euros.

L’empresa està integrada per una plantilla de 21 persones entre Espanya i Anglaterra. Es tracta d’enginyers civils, arquitectes, dissenyadors de producte i tècnics amb experiència en el món de la construcció i que, per tant, coneixen les problemàtiques de el sector de primera mà.

Tornar a notícies