El Control del Soroll i la Baixa Contaminació Acústica: Claus per a Entorns Sostenibles i Saludables

Publicat: Dissabte, 27 juliol, 2024


Les dades de l’OMS sobre els efectes del soroll i la contaminació acústica en la salut són alarmants, la qual cosa ha portat a les administracions públiques a prioritzar l’acústica mediambiental en els seus plans urbanístics.

L’acústica mediambiental se centra a minimitzar la contaminació acústica i els seus impactes negatius en la salut i el medi ambient. El soroll ambiental, provinent del trànsit, la indústria i altres activitats, afecta tant la salut humana com els ecosistemes.

L’exposició prolongada a nivells elevats de soroll pot causar estrès, insomni, hipertensió i problemes auditius, a més d’afectar la concentració i la qualitat de vida. En l’entorn natural, el soroll altera els comportaments de comunicació i reproducció de la fauna, desestabilitzant els ecosistemes i reduint la biodiversitat.

A DUINSA, som conscients de les preocupacions constants de la societat i actuem en base a això. La sostenibilitat, en tots els seus aspectes, és un dels nostres valors que més valorem i és per això que desenvolupem tots els nostres projectes amb solucions innovadores. Contacta amb nosaltres sense cap tipus de compromís +34 93 846 68 19 .

Tornar a notícies