Creixement del Mercat Industrial: Augment en la Demanda i Construcció al Juliol

Publicat: Dimecres, 14 agost, 2024


El mercat industrial ha mostrat un notable creixement al juliol, amb un increment en la demanda d’espais industrials i un ritme accelerat en la construcció de noves instal·lacions. Aquest creixement es deu en gran part a la necessitat d’adaptar-se a les noves dinàmiques del comerç i la logística, impulsades per la transformació digital i l’auge del comerç electrònic.

Les principals zones industrials del país han estat testimonis d’un augment en l’ocupació d’espais, cosa que reflecteix la confiança de les empreses en el desenvolupament econòmic i la seva necessitat d’infraestructura adequada per operar de manera eficient.

A més, els desenvolupadors estan responent a aquesta demanda amb la construcció de més naus industrials, especialment en àrees estratègiques amb accés a vies de comunicació clau.

A Duin S.A., estem al dia amb les tendències del mercat industrial, oferint solucions que responen a les creixents demandes dels nostres clients. Si tens un projecte en ment, contacta’ns al 93 846 68 19.

Tornar a notícies