Certificació ESG en la indústria de la construcció

Publicat: Dilluns, 8 agost, 2022


A l’abril d’aquest any, AENOR va presentar la Certificació d’Edificació Sostenible, “un nou segell pioner en el mercat i en el sector de la construcció que, per primera vegada, té en compte criteris ASG (ambientals, socials i de governança)”, explica l’organització. 

Aquesta certificació exigeix la incorporació en la construcció d’un percentatge mínim de productes fabricats sota criteris de sostenibilitat. D’altra banda, s’avaluaran els impactes de l’edifici.

El propòsit de la certificació és convertir-se en un important instrument per a la generació de confiança entre els ciutadans, les administracions públiques i els inversors perquè respon a les necessitats d’un context cada vegada més preocupat per la sostenibilitat en totes les seves dimensions. 

Contribueix a l’acceleració de la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030 i al desenvolupament social i industrial, promovent directament o indirectament, diversos objectius socials com la creació d’ocupació, la igualtat de gènere, el compliment de la legislació laboral, el major accés a l’educació i l’atenció sanitària.

Tornar a notícies