• enesca
DUINSA
C/Mataró, 29-31, 3r C
08403 Granollers
Barcelona
93 846 68 19

Noticias

toda nuestra actualidad

Pintura de naus industrials

Les naus industrials necessiten tenir netes parets, terres i sostres, i que aquestes superfícies no produeixin pols i siguin fàcils de netejar.

La brutícia és una problemàtica molt greu en els edificis, ja que fa que aquests es deteriorin abans, per això cal protegir-los de forma eficaç.

Han de tenir un aspecte uniforme, que s’aconsegueix aplicant un revestiment de pintura tant a l’interior com a l’exterior.

El primer pas és buscar quin tipus de pintura és el més apropiat pel paviment, les parets i els sostres, segons el substrat que s’estigui pintant i quina resistència requereix l’acabat.

Les més usades en naus són les pintures semi-brillants o blanc brillant, tant resina alquídica com làtex.

També es fan servir les pintures epoxídiques, però tenen un cost més elevat, ja que és un sistema més durador i resistent.

A més és important que en les superfícies que es quedin sense pintar s’usi la imprimació adequada.

Cal tenir en consideració el color, ja que si es pinta en tons foscos caldran més capes, i si es pinta en blanc aquest es tornarà groguenc amb el temps.

Abans de començar a pintar s’ha de preparar la superfície de les parets: raspar, rentar amb aigua freda i aigua calenta, netejar amb gel sec i raig de sorra i un rentat amb solvent.

A Duinsa t’aconsellarem sobre quina és la millor solució per a tu.